De Triangel

Vlasakker 33-35, 2723 TP  Zoetermeer, tel. 079-3414000 triangel@opoz.nl

Nieuwe ouders

Op de dag dat uw kind vier jaar wordt, mag het voor het eerst naar school. Het zet dan de
eerste stap op de lange weg door onderwijsland. Zoals er geen twee mensen precies hetzelfde zijn, zo verschillen ook de scholen van elkaar. Elke school heeft een eigen sfeer, een eigen identiteit, een eigen aanpak, een eigen visie, een eigen manier van omgaan met de kinderen. Op deze website willen wij u informatie geven over onze school. Hierin proberen wij iets van het eigen gezicht van onze school te laten zien. Voor ouders die op zoek zijn naar een goede basisschool voor hun kind, maar ook als informatiebron voor ouders en verzorgers van De Triangel, en andere geïnteresseerden.

Informatie over de Triangel
  • De Triangel is een kleinschalige school; we kennen elkaar.
  • We hebben een warm pedagogisch klimaat.
  • Er is aandacht voor normen en waarden.
  • Wij houden van duidelijke communicatie, met korte lijnen.
  • We bieden zorg op maat; ieder kind wordt gekend.
  • Er is een krachtige samenwerking binnen het team.
  • Er is aanbod met variatie in allerlei werkvormen en leerstijlen.
  • Het Triangel(theater)podium is belangrijk in de school.

Het informatieboekje, dat onder de rubriek 'informatie' is te vinden, vertelt veel over alle organisatorische aangelegenheden en regels op school.
Voor ouders geldt: houdt u vooral de informatie onder het menu 'actualiteiten' in de gaten. Hier vindt u onze nieuwsbrief waarin de activiteiten zijn opgenomen.

Aanmelden

U kunt uw zoon of dochter aanmelden door een afspraak te maken met Sandrina Visser (directeur) voor een oriënterend gesprek. U krijgt dan een rondleiding door de school.
Om een afspraak te maken kunt u bellen met het volgende
telefoonnummer: 079-3414000 of per e-mail: triangel@opoz.nl.

Er zijn geen items beschikbaar.